healthblog

Cele mai bune loțiuni pentru eczema pentru a scuti mâncărimea

Cele mai bune loțiuni pentru eczema pentru a scuti mâncărimea

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

unguente, creme și loțiuni diferite pot ajuta oamenii să gestioneze simptomele și aspectul eczemei.

dermatologi recomandă ca persoanele cu eczema să -și hidrateze pielea în mod regulat. Menținerea umidității pielii intactă este un pas important în menținerea eczemelor sub control.

în comparație cu unguentele și cremele, loțiunile conțin cea mai mică cantitate de ulei. Se evaporă rapid pe piele, conțin conservanți și pot fi parfumați, toate acestea pot irita pielea.

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a încercat aceste produse. Toate informațiile de mai jos sunt bazate pe cercetare pur.

cele mai bune loțiuni de eczemă pentru a scuti mâncărimea

produse care ameliorează mâncărimea eczemelor conțin de obicei corticosteroizi. Clasificarea unui corticosteroid va depinde de potența sa, care poate varia semnificativ între diferitele tipuri.

Hydrocortizon

O loțiune de potență scăzută pe care oamenii o pot folosi pentru a scuti mânietatea de eczemă este hidrocortizonie , care este disponibil ca loțiune de 0,25%, 0,5%sau 1%. Uneori, aceste loțiuni sunt disponibile la contor (OTC).

Loțiunea de hidrocortizon este potrivită pentru diferite tipuri de erupții cutanate. Medicii pot recomanda loțiune de hidrocortizon adulților și copiilor cu vârsta de 2 ani și mai mari. Oamenii pot folosi loțiune de hidrocortizon de două până la patru ori pe zi, în funcție de gravitatea simptomelor lor. Este important să nu -l aplici pe față decât dacă un medic recomandă acest lucru.

Pentru copiii sub 2 ani, părinții sau îngrijitorii ar trebui să aplice loțiunea sub sfatul și supravegherea unui medic.

O gamă de produse cu hidrocortizon este disponibilă pentru achiziționare online.

betametazonă

betametazonă Valerate Loțiune 0,1% este o loțiune de potență medie care poate ajuta, de asemenea, la calmarea mâncărimii. Medicii pot alege un corticosteroid de potență mai mare pentru cazuri mai severe de eczeme sau erupții cutanate care nu răspund la corticosteroizi de potență mai mică.

Dermatologii recomandă, de asemenea, hidratarea pielii în mod regulat pentru a ameliora mâncărimea care rezultă din pielea uscată și eczema.

Cele mai bune loțiuni pentru eczeme pe mâini

oamenii se spele pe mâini frecvent, ceea ce poate agrava simptomele eczemelor. Folosind loțiuni de eczema pe care producătorii le -au proiectat special pentru mâini poate ajuta.

Curél Itch Defense Loțiune

Conform site -ului producătorului, această loțiune ameliorează imediat pielea uscată și mâncărime. Deoarece utilizarea regulată a loțiunii va hidrata pielea, poate ajuta, de asemenea, la controlul flăcărilor eczemelor. Părinții și îngrijitorii pot folosi această loțiune pe pielea unui copil de la vârsta de 6 luni.

Asociația Națională Eczema (NEA) a acordat loțiune de apărare cu mâncărime curél sigiliul lor de acceptare, astfel încât persoanele cu piele predispusă la eczema pot simți să simtă încrezător atunci când utilizați acest produs. Dacă este necesar, oamenii pot aplica loțiunea de apărare a mâncărimilor curél pe față.

Curél Itch Defense Loțiune este disponibilă pentru achiziționare online.

Urban Hydration Dry & Loțiune corporală predispusă la umiditate Eczema

Această loțiune conține ulei de ricin și unt de shea, care poate ajuta la hidratarea pielii uscate. Oamenii cu eczeme pot folosi această loțiune pe tot corpul, nu doar pe mâini. Prin urmare, poate fi benefic să se aplice loțiunea după un duș.

hidratare urbană uscată & Loțiunea corporală de blocare a umidității predispuse la eczema este disponibilă pentru achiziționare online.

Cele mai bune loțiuni pentru eczema pe față

oamenii ar trebui să-și hidrateze și fețele dacă au pielea uscată și eczema.

Oricine dorește să aplice creme medicamentoase pe față ar trebui să opteze pentru produse corticosteroide cu potență mai mică și să caute îndrumări de la medicul lor, deoarece pielea facială este mai subțire decât pielea de pe alte zone ale corpului.

Cele mai bune loțiuni și alte produse concepute pentru utilizare pe față nu ar trebui să provoace cosuri sau pori înfundați.

Lotion de hidratare fără ulei Cetaphil zilnic

Această loțiune este potrivit pentru tratarea pielii uscate pe față. Este o loțiune hidratantă fără ulei care ajută la hidratarea pielii.

Loțiunea Cetaphil conține acid hialuronic, care este un agent hidratant care apare și în mod natural în piele.

Dermatologii pot recomanda utilizarea acestei loțiuni, deoarece este hipoalergenică și necomedogenă, ceea ce înseamnă că aceasta este aceasta nu înfundă porii sau nu provoacă acnee. De asemenea, este bine să folosiți după o duș sau o baie.

Cetaphil Daily Lotion Hydrating fără ulei este disponibilă pentru achiziționarea online.

Corpul Cetaphil și loțiunea hidratantă a feței

Oamenii pot folosi această loțiune atât pentru față, cât și pentru corp, ceea ce înseamnă că trebuie să folosească doar un produs pentru pielea predispusă la eczemă în diferite zone.

Conform site -ului web al producătorilor, această loțiune poate oferi o hidratare de lungă durată timp de 24 de ore. La fel ca în cazul loțiunii de hidratare fără ulei Cetaphil zilnic, această loțiune hidratantă este necomedogenă și sigură de utilizat zilnic pe față.

Corpul Cetaphil și loțiunea hidratantă pentru față este disponibilă pentru achiziționarea online.

Cea mai bună loțiune de utilizat după duș

Dermatologii recomandă, de asemenea, să folosiți un strat gros de hidratant pe toată pielea după ce ați făcut un duș. Făcând acest lucru ajută la blocarea umidității și la protejarea barierei pielii.

loțiunile de obicei se evaporă rapid și nu sunt cele mai bune hidratante de utilizat după duș. Cu toate acestea, unele loțiuni ar putea fi în continuare hidratante eficiente.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Lotion Unscentd

Această loțiune a primit sigiliul de acceptare NEA. Este potrivit pentru persoanele cu eczeme și poate ajuta la vindecarea și calmarea pielii uscate. Potrivit producătorilor, loțiunea ajută la hidratarea și vindecarea pielii uscate în 5 zile de la utilizarea regulată.

Producătorii recomandă să folosească zilnic loțiunea. Aplicarea loțiunii după un duș poate ajuta la blocarea ulterioară a umidității.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Lotion Unscentd este disponibilă pentru achiziționare online.

Cele mai bune loțiuni pentru eczema severă

Dermatologii de obicei nu recomandă loțiuni pentru eczeme severe din cauza conținutului ridicat de apă și a evaporării crescute.

Totuși, unele loțiuni corticosteroide de potență medie până la înaltă pot ajuta la ameliorarea eczemelor severe.

Amcinonidă Loțiune 0,1% este un corticosteroid de înaltă potență indicat pentru ameliorarea manifestărilor inflamatorii și mâncărime ale lui Pielea, cum ar fi eczema. De obicei, medicii recomandă aplicarea unui strat subțire de loțiune de amcinonidă pe zona afectată de două sau trei ori pe zi, în funcție de severitate.

betametazonă Valerate 0,1% Loțiune este un corticosteroid de potență medie pe care persoanele cu eczemă le pot folosi pentru Ameliorați mâncărimea și inflamația. Medicii recomandă aplicarea câtorva picături de loțiune în zona afectată și masarea pielii ușor până când a absorbit loțiunea.

Oamenii pot obține cele mai bune rezultate folosind loțiunea de valerate betametazonă de două ori pe zi. Este posibil să poată aplica crema mai frecvent în zonele cu simptome persistente, dar numai pe cum se foloseste reduslim sfatul medicului.

Oricine cu eczeme severe ar trebui să vorbească cu un medic sau dermatolog.

alternative

Dermatologii prescriu adesea unguente ca tratament de eczemă de primă linie. Unguentele sigilează în umiditate și au un conținut mai mare de ulei decât cremele și loțiunile. Cu toate acestea, unii oameni nu le place sentimentul de unguent sau sunt preocupați de colorarea hainelor.

O altă alternativă la un unguent este o cremă. În comparație cu unguentele, cremele au un conținut mai mic de ulei, dar conțin în continuare mai mult ulei decât loțiuni. Acestea ajută la capcana umidității pe piele, dar sunt mai puțin grase decât unguentele.

Deși medicii prescriu adesea corticosteroizi pentru eczeme, alte medicamente pot ajuta persoanele cu eczeme severe sau nu răspund la corticosteroizi. Aceste medicamente includ:

  • Inhibitori de calcineurină
  • Antimicrobiene
  • Antihistaminice

Rezumatul

De obicei, medicii nu recomandă loțiuni peste creme sau unguente pentru a trata eczema. Loțiunile se evaporă rapid și pot irita pielea. Cu toate acestea, unele loțiuni pot fi eficiente în tratarea eczemelor.

Alte loțiuni pot ajuta la capcana umidității pe piele pentru a hidrata pielea. Înainte de a folosi o loțiune pentru eczema, cel mai bine este să vorbiți cu un medic sau dermatolog pentru a explora cele mai bune opțiuni.

  • Dermatită atopică/eczema

Știri medicale astăzi are astăzi strict Orientări de aprovizionare și atrage doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială